Wood Fusion - en innovativ del på Trä & Teknik

I en specialdesignad lounge, mitt i C-hallen, uppvisas banbrytande design, funktion, material och teknik. Wood Fusion är en oas i mässlandskapet och till för alla som är nyfikna på att bygga och leva med trä. Kom och ta del av seminarierna, inhämta kunskap och inspiration, och ta vara på tillfället att knyta nya kontakter. 

"Wood Fusion erbjuder det oväntade. Jag har besökt arrangemanget flera gånger och alltid hittat något nytt. Här finns många kreativa idéer och de inbjudna föreläsarna representerar nytänkande och mod." 
Susanna von Eyben, arkitekt, White arkitekter

 

Under fyra dagar diskuterar vi trä och hållbart byggande. Vilka är fördelarna med träbyggande? Vilka är nackdelarna? Vilka är föregångsprojekten? Och vilka arkitekter, formgivare och entreprenörer bör vi alla känna till?

Sopplunch med mingel och nätverkande – en möjlighet att generera nya affärer.

Besökarmålgrupp: Arkitekter, inredningsarkitekter, designer, konstruktörer, projektledare, byggnadsingenjörer, hållbarhetschefer från bygg- och fastighetssektorn, representanter för forskning utveckling.

Wood Fusion äger rum 6-9 september 2016 och är en del av Trä & Teknikmässan, norra Europas ledande mötesplats för träindustrin.

Har du frågor om Wood Fusion? Kontakta Anki Fagerström, försäljningsansvarig på Trä & Teknik 2016.


Moderator och programansvarig: 
Mark Isitt, arkitekturjournalist. Var med och skapade Wood Fusion redan från starten 2008.


Arkitekt: 
Bertil Harström, framstående arkitekt med trä som specialitet, kommer att specialdesigna Wood Fusion-loungen.