Nyheter

 • Möt våren och det härliga livet på Båtmässan!

  Den 6 februari kommer sommaren till Göteborg och Västkusten, i alla fall bjuds det på en försmak  – Båtmässan öppnar!  Redan vid de första stegen innanför dörrarna möts besökaren av sommar, både i ljud och dofter. 

  Publicerat 2016-02-01

 • Danmark - ny partner till Vitalis!

  Danmark väljer att bli partner till Vitalis och lyfter därigenom mässan och konferensen till en nordisk nivå. Danmark kommer att dela med sig av erfarenheter från den danska förändringsresan inom eHälsoområdet och hur de omsatt politiska ambitioner till en digitaliseringsstrategi ifrån den högsta nationella nivå till regioner och kommuner.

  Publicerat 2016-02-01

 • Succé för Autogloben i Stockholm

  Den första Autogloben i Stockholm med Svenska Mässan som arrangör blev en succé, både sett till utställare och besökare till den regionala servicemarknadsmässan.

  - Vår kraftfulla satsning på en regional och högkvalitativ mötesplats för motorbranschen i Stockholm och Mälardalen har fallit väl ut, berättar Carmen Brüning, affärsansvarig för Autogloben.

  Publicerat 2016-01-31

 • Fiskeintresserade i Göteborg får egen mässdag

  För tredje året i rad är sportfiske i fokus på Båtmässan i Göteborg. Ett fullmatat program som bland annat bjuder på några av Sveriges tyngsta fiskeprofiler på scenen och en hel del fiskeprylar bland montrarna.

  Publicerat 2016-01-22

 • Möt din nya kollega – roboten YuMi!

  Släpp robotarna loss och öka produktiviteten! Nu kommer de snart på bred front, robotarna som kan samarbeta med människorna utan att behöva buras in av säkerhetsskäl.

  - Vi kommer att få se exempel på den nya teknologin på Scanautomatic 2016, säger Björn Langbeck, senior projekt manager på Swerea IVF.

  Publicerat 2016-01-21

 • Filip dragplåster på MC Mässan

  Roadracingstjärnan Filip Backlund är helgens stora dragplåster på MC Mässan som öppnar på torsdag.
  - Vi hoppas på storpublik. Intresset är på topp: försäljningen av motorcyklar och mopeder ökar kraftigt, säger Peter Näsman på Lifestyle Events.

  Publicerat 2016-01-21

 • Kraftigt uppsving för Underhåll!

  Underhåll 2016 har redan passerat förra årets mässa i volym och antal utställare. Alla tunga aktörer finns med.
  Över 250 utställare har hittills bokat plats på Underhåll, norra Europas största fackmässa inom drift och underhåll, på Svenska Mässan i Göteborg. Därmed blir nästa års mässa markant större än den förra upplagan, som gick 2014. Både i antal utställare och i såld nettoyta.

   

   

  Publicerat 2016-01-20

 • Logistik & Transport storsatsar på e-handelslogistik

  Nordisk e-handel är en bransch i stark tillväxt och det ställer stora krav på en hög utvecklingstakt av sina logistik- och transportflöden.
  En av årets nyheter på konferensen är en storsatsning på e-handelslogistik. Innehållet har tagits fram av konferensrådet med Arne Andersson, e-handelsexpert från Postnord och Carl Lumsden, logistikchef på bygghemma.se i spetsen.

  Publicerat 2016-01-19

 • Klart att Autogloben kommer att arrangeras även 2018

  Den 3-4 februari arrangeras den första Autogloben i Stockholm Globe Arenas.

  Trots att den första regionala servicemarknadsmässan för Stockholm/Mälardalen ännu inte genomförts, kan arrangören Svenska Mässan redan meddela att Autogloben kommer att arrangeras även 2018!

  Publicerat 2016-01-19

Fler nyheter

Gå till sida: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20.

Genom att prenumerera på nyheter från Svenska Mässan riskerar du aldrig att missa någonting viktigt.