Nyheter

 • Snart dags för Göteborg Vin & Deli!

  På Göteborg Vin & Deli samlas ett stort antal vin- och dryckesproducenter/-importörer tillsammans med delikatessföretag och lokala representanter. Mässan fokuserar på att lyfta fram kvalitativa dryckes- och delikatessprodukter samt att skapa en mötesplats för både erfarna och oerfarna dryckeskännare. På mässan arrangeras även olika provningar, t.ex. roséprovning med Johanna Toftby, ost- och vinprovning och champagneprovning, den sistnämnda med Richard Juhlin.

  Publicerat 2016-03-01

 • GöteborgsVarvets Expo har ingått flera viktiga samarbeten

  GöteborgsVarvet Expo har i dagarna ingått en rad viktiga samarbeten. Med GP som mediepartner, med SATS som huvudpartner och har sedan tidigare också inlett samarbete med Toughest - Nordens ledande hinderlopp.

  Publicerat 2016-02-23

 • GöteborgsVarvet Expo ingår stort samarbete med Nordens ledande hinderlopp, Toughest

  GöteborgsVarvet Expo är den nationella mötesplatsen inom sport och hälsa för hela familjen och går av stapeln 19-22 maj på Svenska Mässan i Göteborg. Toughest är Nordens ledande hinderlopp med sju lopp och över 30 000 deltagare per år. GöteborgsVarvet Expo och Toughest har i dagarna ingått ett samarbete för 2016 års arrangemang.

  Publicerat 2016-02-23

 • EuroHorse storsatsar inför 25-årsjubileum

  EuroHorse fyller 25, gör tidernas storsatsning och tar nya innovativa grepp bl a med hjälp av Chalmers. Ribban ligger högt:
  - Målet är 100 000 besökare, säger Klas Pettersson, affärsansvarig.
  Därmed blir EuroHorse en av världens största hästmässor i år.

  Publicerat 2016-02-21

 • Den 1-2 april är Göteborg Vin & Deli tillbaka på Svenska Mässan

  På Göteborg Vin & Deli samlas ett stort antal vin- och dryckesproducenter/-importörer tillsammans med delikatessföretag och lokala representanter. Mässan fokuserar på att lyfta fram kvalitativa dryckes- och delikatessprodukter samt att skapa en mötesplats för både erfarna och oerfarna dryckeskännare. På mässan arrangeras även olika provningar, t.ex. roséprovning, ost- och vinprovning och champagneprovning, den sistnämnda med Richard Juhlin.

  Publicerat 2016-02-19

 • Mötesplatsen för de viktigaste cheferna

  Nordiska Skolledarkongressen riktar sig till dem som leder den viktigaste verksamheten av alla: våra barns och elevers väg in i framtiden. 15-16 mars samlas runt 1400 rektorer, skolchefer och skolpolitiker för att diskutera ledarskap och skolutveckling.

  Publicerat 2016-02-18

 • Kraftigt uppsving för Underhållsmässan

  Årets Underhållsmässa ökade besökssiffran med 20 procent! Utställarna vittnar om en dynamisk, högeffektiv mässa:
  - En av de absolut bästa vi varit med på, säger David Duvgren, försäljningsansvarig på Nilfisk.

  Publicerat 2016-02-18

 • Vässade verktyg på Underhåll - det märks i Göteborg!

  Nu handlar allt om 4.0 - den svenska industrins framtid. Under fyra dagar kommer 10 000 industriföreträdare till Underhåll 2016. Det sätter sitt avtryck på Göteborg: Hotell, restauranger, taxi har fullt upp. Och stadens barberare flyttar in på mässan, med nyvässade knivar och saxar!

  Publicerat 2016-02-18

 • Anders Borg talar på D-Congress den 10 mars

  D-Congress är mötesplatsen som samlar företag inom e-handel, content markering, IT-utveckling, logistik, digital marknadsföring och betaltjänster. E-handelsrevolutionen har inneburit enorma förändringar i människors konsumtionsvanor. Att framtidens tillväxt inom handeln är digital är de flesta ense om. I fjol omsatte näthandeln 43 miljarder kronor, ökningen var 15 procent. Alltfler företag ser möjligheterna, men många vet inte var man ska börja.

  Publicerat 2016-02-18

 • Innovationer revolutionerar energimarknaden

  På senare tid har vi bevittnat en stark global trend på energiområdet där tillämpning av förnybar energi, effektiv användning och digitalisering leder till långtgående förändringar av hela energimarknadens funktion. Användarna tar för sig av den nya tekniken och nya spelare gör entré i energimarknaden. Samtidigt får aktörerna i de traditionella centrala ledningsbundna energisystemen arbeta med vikande lönsamhet och tillbakagång.

  Publicerat 2016-02-18

Fler nyheter

Gå till sida: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20.

Genom att prenumerera på nyheter från Svenska Mässan riskerar du aldrig att missa någonting viktigt.