Nyheter

 • Star Wars-figurer gästar Sci Fi-mässan

  Gillar du lasersvärd, Star Wars-prylar och att få klä ut dig? Då är Sci Fi-mässan som arrangeras på Svenska Mässan 2-3 april något för dig.

  Publicerat 2016-03-12

 • Intresset för Träffpunkt Idrott har aldrig varit större

  Träffpunkt Idrott, den 15-17 mars, är Norden största mötesplats för alla som är engagerade inom idrott, bad, fritid och folkhälsa. Medan de smartaste lösningarna presenteras på mässgolvet, diskuteras idrottens framtid i spännande konferensspår – och besökare och delegater inbjuds att delta i debatten!

  Publicerat 2016-03-12

 • Inför Besöksnäringskongressen: Hållbarhetsfrågorna är avgörande för turismen

  Hållbarhet, i vid mening, står i fokus inför andra upplagan av Svensk Besöksnäringskongress:
  - Klimatförändringen, ekonomisk osäkerhet, migration och internationella konflikter har en direkt påverkan på vår näring, säger Magnus Nilsson, ordförande i Svensk Turism.

  Publicerat 2016-03-11

 • Göteborgare fylldes med kunskap om ädla drycker

  I helgen arrangerades för andra gången Göteborg Vin & Deli som i år kom att bli Sveriges näst största vin- och delikatessmässa. Besökssiffran ökade totalt och både utställarna och besökare vittnar om en inspirationsfylld och givande mässa.

  Publicerat 2016-03-05

 • Trefaldigt rekord på Vitalis!

  Vitalis 2016 slog alla rekord.
  Fler konferensdeltagare, fler utställare och fler medverkande totalt än någonsin tidigare. Och utställarna är lyriska:
  - Vi hade ett galet tryck i montern, säger Linnéa Stålhammar på ”App-Akuten”.

  Publicerat 2016-03-04

 • Vitalis – Nordens ledande eHälsomöte den 5-7 april

  Intresset för eHälsa ökar snabbt. Vården kan göras mer effektiv och därigenom minskar kostnaderna. Men den stora vinsten är högre kvalitet och mer tid för patienterna.

  Publicerat 2016-03-04

 • Svenska Mässan och Gothia Towers släpper nytt magasin

  I magasinet Moments berättar vi om allt som sker på vår mötesplats och delar med oss av guldkorn från vår fantastiska stad – Göteborg.

  Publicerat 2016-03-01

 • Svenska Mässan och Gothia Towers släpper nytt magasin

  I magasinet Moments berättar vi om allt som sker på vår mötesplats och delar med oss av guldkorn från vår fantastiska stad – Göteborg.

  Publicerat 2016-03-01

 • Dags för EuroHorse - Europas största hästfest i Göteborg

  I samband med årets världscupfinaler i hoppning och dressyr – Gothenburg Horse Show - arrangeras en av världens största hästmässor – EuroHorse för 25:e året i rad i Göteborg.

  - EuroHorse är vår största mässa besökarmässigt efter Bokmässan och 2016 är det den näst största hästmässan i världen. Vi har rekordmånga utställare och har gott hopp om fler än 100 000 besökare under påskhelgen, säger Klas Pettersson, affärsansvarig för EuroHorse.

  Publicerat 2016-03-01

 • Snart dags för Göteborg Vin & Deli!

  På Göteborg Vin & Deli samlas ett stort antal vin- och dryckesproducenter/-importörer tillsammans med delikatessföretag och lokala representanter. Mässan fokuserar på att lyfta fram kvalitativa dryckes- och delikatessprodukter samt att skapa en mötesplats för både erfarna och oerfarna dryckeskännare. På mässan arrangeras även olika provningar, t.ex. roséprovning med Johanna Toftby, ost- och vinprovning och champagneprovning, den sistnämnda med Richard Juhlin.

  Publicerat 2016-03-01

Fler nyheter

Gå till sida: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19.

Genom att prenumerera på nyheter från Svenska Mässan riskerar du aldrig att missa någonting viktigt.