Nyheter

 • Trädgårdar årets nyhet på Liseberg

  Törs du gå in i den förbjudna trädgården? Eller söker du hellre lugnet i den viktorianska rosenträdgården med dess förföriska dofter? Lisebergs Trädgårdar är årets stora nyhet. Inklusive en blomsterkarusell för de minsta besökarna och luftäventyret AeroSpin för de lite större.

  Publicerat 2016-05-23

 • Trä & Teknik får ett helt nytt upplägg

  Årets upplaga av Trä & Teknik, den 6-9 september på Svenska Mässan, blir en ny upplevelse. En mötesplats med både större bredd och djup för morgondagens träindustri. Och med en ökad internationell touch.

  Publicerat 2016-05-20

 • Årets Bok delas ut på Bokmässan

  Martina Haag, Elena Ferrante och David Lagercrantz är några av författarna som har chans att vinna det nyinstiftade bokpriset Årets Bok. Utmärkelsen delas ut på Bokmässan den 23 september.

  Publicerat 2016-05-20

 • Digitalisering av industrin i fokus

  Den industriella digitaliseringen står mer än någonsin i fokus på årets Scanautomatic och ProcessTeknik. Satsningen har gett eko långt utanför Sveriges gränser, bl a kommer en besökardelegation från Frankrike.
  - Gensvaret är enormt, bekräftar Pia Nyzell, affärsansvarig.

  Publicerat 2016-05-20

 • Gratis kollektivtrafik hett ämne på Persontrafik

  Avgiftsfri kollektivtrafik - är det möjligt?
  Ja, det är faktiskt redan en verklighet på vissa orter!
  Under konferensen på Persontrafik blir prissättningen av kollektivtrafik ett av flera heta ämnen. Självstyrande fordon och miljövänliga drivmedel är två andra.

  Publicerat 2016-05-13

 • Starkt startfält på Logistik & Transport

  I år är flera tunga profiler från svenskt näringsliv på plats. Bland andra kan vi stoltsera med talare som Volvokoncernens vd Martin Lundstedt samt Stena Lines vd Carl-Johan Hagman och moderator på konferensen f d infrastrukturminister är Catharina Elmsäter-Svärd.

  Publicerat 2016-05-12

 • Svenska Mässan deltar i framtidsfrågor i Almedalen

  När många av Sveriges politiker, företagare, makthavare och branschexperter samlas i Almedalen vecka 27 är även Svenska Mässan på plats. I år deltar Svenska Mässan aktivt i Almedalsdebatten där Vitalisteamet Maria Sterner och Håkan Arenvid kommer att medverka i ett seminarium om eHälsa tillsammans med MedTech Magazine och Microsoft.  

  Publicerat 2016-04-25

 • Båtmässan gömmer skatter på Marstrand

  Båtmässan vilar inte på lagrarna. I sommar kommer man att finnas på plats på fler olika arrangemang, bland annat under seglingstävlingen Match Cup på Marstrand. 

  Publicerat 2016-04-24

 • Succé för GöteborgsVarvet Expo på Svenska Mässan

  Sport- och hälsomässan GöteborgsVarvet Expo som i år arrangerades för första gången på Svenska Mässan blev en given succé. När mässan stängde på söndagen den 22 maj hade 52 541 besökare räknats in, en ökning på 12 %, jämfört med tidigare år på Frölundaborg.

  Publicerat 2016-04-23

 • Maskinistgruppen utmanar 25 000 medlemmar

  - Lita på att det blir en stenhård kamp!
  Det säger Lincoln Eriksson, mannen bakom MaskinistGruppen med över 25 000 medlemmar på Facebook.
  Alla välkomnas till Svenska Maskinmässan, där det bjuds på mingelfest och prestigefyllt quiz kring vem som egentligen kan mest om yrket.

  Publicerat 2016-04-20

Fler nyheter

Gå till sida: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20.

Genom att prenumerera på nyheter från Svenska Mässan riskerar du aldrig att missa någonting viktigt.