Svenska Mässan

2-4 juni. Arrangeras på Solvalla i Stockholm.
Webbplats: www.maskinmassan.se

Läs mer

22-25 september.
Webbplats: www.bokmassan.se

Läs mer

Karen Armstrong utmanar i sin senaste bok uppfattningen att religion är orsaken bakom många av världens svåra konflikter. I höst kommer den ansedda brittiska religionshistorikern till Bokmässan.

Volvos VD, Martin Lundstedt inviger konferensen på Logistik & Transport
Nu är det klart att Martin Lundstedt, vd Volvo, deltar som Keynote Speaker under invigningen av konferensen i samband med mässan Logistik & Transport den 16-17 november på Svenska Mässan.

Nord Drivsystem har skrivit ett unikt treårsavtal med Svenska Mässan för totalt sex industrimässor: Trä & Teknik 2016, Scanautomatic & ProcessTeknik 2016 och 2018, Elfack 2017, Scanpack och Underhållsmässan 2018.

Den svenska branschföreningen Cykelbranschen lanserar nu, tillsammans med mässarrangören BraMässor, Sveriges samlande cykelmässa – Svenska Cykelmässan. Starten blir 3-5 mars 2017 i Göteborg på Svenska Mässan.

Vitalis 2016 slog alla rekord.
Fler konferensdeltagare, fler utställare och fler medverkande totalt än någonsin tidigare. Och utställarna är lyriska:
- Vi hade ett galet tryck i montern, säger Linnéa Stålhammar på ”App-Akuten”.

Årets Underhållsmässa ökade besökssiffran med 20 procent! Utställarna vittnar om en dynamisk, högeffektiv mässa:
- En av de absolut bästa vi varit med på, säger David Duvgren, försäljningsansvarig på Nilfisk.

Genom att prenumerera på nyheter från Svenska Mässan riskerar du aldrig att missa någonting viktigt.

I vårt pressrum hittar du alla pressreleaser och nyheter.

Välkommen till Gothia Towers, ett av Nordens största hotell. Här finner du 1 200 hotellrum och sviter, konferensrum, spa samt flera restauranger och barer.

Sport- och hälsomässan GöteborgsVarvet Expo som i år arrangerades för första gången på Svenska Mässan blev en given succé. När mässan stängde på söndagen den 22 maj hade 52 541 besökare räknats in, en ökning på 12 %, jämfört med tidigare år på Frölundaborg.

Vi är vana vid att se Emma Green på bild från OS, VM och EM när hon tävlar mot världseliten i höjdhopp. Men hon trivs lika bra bakom kameran. Nu kan man se hennes första utställning på The Gallery, Gothia Towers.
– Jag vill förmedla det vackra i vardagen. Gärna detaljer och ögonblick, säger Emma Green.

- Lita på att det blir en stenhård kamp!
Det säger Lincoln Eriksson, mannen bakom MaskinistGruppen med över 25 000 medlemmar på Facebook.
Alla välkomnas till Svenska Maskinmässan, där det bjuds på mingelfest och prestigefyllt quiz kring vem som egentligen kan mest om yrket.

Årets upplaga av Trä & Teknik, den 6-9 september på Svenska Mässan, blir en ny upplevelse. En mötesplats med både större bredd och djup för morgondagens träindustri. Och med en ökad internationell touch.

Martina Haag, Elena Ferrante och David Lagercrantz är några av författarna som har chans att vinna det nyinstiftade bokpriset Årets Bok. Utmärkelsen delas ut på Bokmässan den 23 september.

Den industriella digitaliseringen står mer än någonsin i fokus på årets Scanautomatic och ProcessTeknik. Satsningen har gett eko långt utanför Sveriges gränser, bl a kommer en besökardelegation från Frankrike.
- Gensvaret är enormt, bekräftar Pia Nyzell, affärsansvarig.

Avgiftsfri kollektivtrafik - är det möjligt?
Ja, det är faktiskt redan en verklighet på vissa orter!
Under konferensen på Persontrafik blir prissättningen av kollektivtrafik ett av flera heta ämnen. Självstyrande fordon och miljövänliga drivmedel är två andra.