Trä & Teknik

Möt över 200 leverantörer och effektivisera din produktion
• Lyssna på inspirerande case och lär dig hur du kan tjäna pengar på teknik
• Kläm och känn på de allra senaste produkterna
• Få inspiration av arkitekter om de smartaste sätten att bygga i trä
• ... och mycket mer!
Läs mer och skriv ut din kostnadsfria biljett.

Följ med på en resa i morgondagens trälandskap - inramat av en monumenal träskulptur byggd av 300 stockar! Under fyra dagar diskuterar vi trä och hållbart byggande.
Läs mer om Wood Fusion
.
Se seminarieprogrammet här.

Hur kan den digitala revolutionen bidra till att kapa kostnader och generera intäkter? Kom och ta del av föreläsningar där ny teknik står i fokus. Här presenteras en rad framgångsrika case.
Läs mer om Morgondagens Träproduktion.
Se seminarieprogrammet här.

Trä & Teknik samlar tusentals beslutsfattare inom träindustrin på ett ställe. Här visas hela bredden av produkter och tjänster för träindustrins alla delar. Se vilka utställare som redan bokat sin monter.

Hitta nya samarbeten och partners på vårt nya Matchmaking-event! I 20 minuter långa möten träffar du potentiella affärspartners från hela Europa inom alla träbranscher – inklusive sågverk, snickerier, bygg och arkitektur.

Över 200 utställare visar upp den allra senaste tekniken, produkterna och lösningarna inom träindustrin. Kom och kläm och känn på nya produkter, få tips och råd och inspiration. Se de senaste produktnyheterna här!

Den stora Maskinfesten blev en hejdundrande succé sist och vi kan inte annat än lova att 2016 års version blir ännu bättre! Läs mer och anmäl dig idag.

I år erbjuder vi guidade rundturer bland utställare efter aktuella seminarier. Här har du chansen att få de tips och råd du behöver för att effektivisera just din verksamhet. Läs mer om Teknikvandringar på Trä & Teknik.

Missa inte att synas för inköpare inom träindustrin på Nordens mest kompletta mötesplats. Passa på att boka din monter redan nu och maximera antalet besökare! Läs mer om dina utställningsmöjligheter här.

 

Sawtec

Mediapartners:

 EMP

The Sawmill Database

The Sawmill Database

Treogprofil

Treogprofil

Gothia 300

Gothia 300

Stora Trähus

Stora Trähus

Trä & Bygghandel

Trä & Bygghandel

Annonsera

Annonsera

Specialerbjudande för dig som ska besöka Svenska Mässans mässor.
Gäller även make/maka/sambo och barn 2-11 år.

Vill du veta mer? Här kan du läsa om erbjudandet.

Svenska Mässans eget hotell, med gångavstånd till allt! På Gothia Towers finner du 1 200 rum. De flesta med en magnifik utsikt över Göteborg.

Boka rum >>

Specialpris på tågresor för dig som ska besöka Svenska Mässan.

 

Resor, boende, transporter, mässor och restauranger ger ett avtryck på omvärlden vi inte kan blunda för. Vi vill ta vårt ansvar och vara med och driva den hållbara utvecklingen framåt.