Trä & Teknik

Tack för i år!

Tack alla medverkande för att ni gjorde årets Trä & Teknik till träindustrins helt dominerande mötesplats – med en besökarökning på 10%! Läs mer om succén här.

"En väldigt trevlig mässa med stor variation - vi tittar, knyter kontakter och beställer provmaterial."
Visare Zeqiraj, Produktutveckling, Volvo Cars Corporation

"Det vore tjänstefel att att inte åka till Trä & Teknik – jag kommer självklart hit varje gång. Vi har sett grejer som är jäkligt intressanta och som vi säkert kommer att göra avtal med."
Per-Erik Andersson, Produktionsledning, Rågsveden - Sveden Trä AB

På kärt återseende den 28-31 augusti 2018!

Trä & Teknik 2016 är mötesplatsen för dig som vill se de senaste produkterna och lösningarna för hela träindustrin. Från sågverk och snickerier till arkitekter och byggnadsingenjörer – här träffas hela branschen och överlägger morgondagens träindustri. Läs mer om Trä & Teknik 2016.

Trä & Teknik 2016 befäste sin ställning som träindustrins helt dominerande mötesplats. Hit kommer tusentals inköpare på jakt efter nya leverantörer. Intresserad av att ställa ut? Läs mer!

Trä & Teknik 2016 blev en succé! Med toppolitiker, högaktuella talare och över 230 utställare på plats var Trä & Teknik mötesplatsen alla talade om. Läs mer här.

I samarbete med:

 

Sawtec

Specialerbjudande för dig som ska besöka Svenska Mässans mässor.
Gäller även make/maka/sambo och barn 2-11 år.

Vill du veta mer? Här kan du läsa om erbjudandet.

Svenska Mässans eget hotell, med gångavstånd till allt! På Gothia Towers finner du 1 200 rum. De flesta med en magnifik utsikt över Göteborg.

Boka rum >>

Specialpris på tågresor för dig som ska besöka Svenska Mässan.

 

Resor, boende, transporter, mässor och restauranger ger ett avtryck på omvärlden vi inte kan blunda för. Vi vill ta vårt ansvar och vara med och driva den hållbara utvecklingen framåt.