Trä & Teknik

Trä & Teknik 2016 är mötesplatsen för dig som vill se de senaste produkterna och lösningarna för hela träindustrin. Från sågverk och snickerier till arkitekter och byggnadsingenjörer – här träffas hela branschen och överlägger morgondagens träindustri.
Läs mer om Trä & Teknik 2016.

På Trä & Teknik finns i år två scener med kunskapshöjande seminarier och case från branschens ledande nyckelpersoner – Gert Wingårdh, Camilla Schlyter Gezelius Stefan Lindbäck, Sami Rintala och Tomas Ivarsson är bara några exempel!
Se hela seminarieprogrammet här.

Möt över 200 leverantörer och effektivisera din produktion
• Lyssna på inspirerande case och lär dig hur du kan tjäna pengar på teknik
• Kläm och känn på de allra senaste produkterna
• Få inspiration av arkitekter om de smartaste sätten att bygga i trä
• ... och mycket mer!
Läs mer och skriv ut din kostnadsfria biljett.

Följ med på en resa i morgondagens trälandskap - inramat av en monumenal träskulptur byggd av 300 stockar! Under fyra dagar diskuterar vi trä och hållbart byggande.
Läs mer om Wood Fusion
.
Se seminarieprogrammet här.

Hur kan den digitala revolutionen bidra till att kapa kostnader och generera intäkter? Kom och ta del av föreläsningar där ny teknik står i fokus. Här presenteras en rad framgångsrika case.
Läs mer om Morgondagens Träproduktion.
Se seminarieprogrammet här.

Över 200 utställare visar upp den allra senaste tekniken, produkterna och lösningarna inom träindustrin. Kom och kläm och känn på nya produkter, få tips och råd och inspiration. Se de senaste produktnyheterna här!

Den stora Maskinfesten blev en hejdundrande succé sist och vi kan inte annat än lova att 2016 års version blir ännu bättre! Läs mer och anmäl dig idag.

I år erbjuder vi guidade rundturer bland utställare efter aktuella seminarier. Här har du chansen att få de tips och råd du behöver för att effektivisera just din verksamhet. Läs mer om Teknikvandringar på Trä & Teknik.

Hitta nya samarbeten och partners på vårt nya Matchmaking-event! I 20 minuter långa möten träffar du potentiella affärspartners från hela Europa inom alla träbranscher – inklusive sågverk, snickerier, bygg och arkitektur.

Välkommen till det nya forumet för dig som tampas med frågan om hur ditt företag på smartaste sätt kan effektivisera produktionen. Läs mer och anmäl dig här.

Vi tar dig med på en spännande resa bland inspirerande träbyggen – kom och se Stadsskogenskolan, SP:s experimenthus och HSB Living Lab på guidade turer! Läs mer här.

Passa på att fortbilda dig inom LEAN, metoden som kan fördubbla omsättningen. På Trä & Teknik finns två populära utbildningar av branschexperter. Läs mer och anmäl dig för att säkra din plats.

 

Sawtec 

 

Mediapartners:

 EMP

The Sawmill Database

The Sawmill Database

Treogprofil

Treogprofil

Gothia 300

Gothia 300

Stora Trähus

Stora Trähus

Trä & Bygghandel

Trä & Bygghandel

Annonsera

Annonsera

Specialerbjudande för dig som ska besöka Svenska Mässans mässor.
Gäller även make/maka/sambo och barn 2-11 år.

Vill du veta mer? Här kan du läsa om erbjudandet.

Svenska Mässans eget hotell, med gångavstånd till allt! På Gothia Towers finner du 1 200 rum. De flesta med en magnifik utsikt över Göteborg.

Boka rum >>

Specialpris på tågresor för dig som ska besöka Svenska Mässan.

 

Resor, boende, transporter, mässor och restauranger ger ett avtryck på omvärlden vi inte kan blunda för. Vi vill ta vårt ansvar och vara med och driva den hållbara utvecklingen framåt.