Nu går vi upp på våning 2!

2011-11-14

Ett år innan mässorna äger rum är nedervåningen på ProcessTeknik & Scanautomatic fullbokad! Därför öppnar vi nu plan 2 för fler utställare och nya möjligheter till intressanta aktiviteter.

De båda mässorna har en förankring inom sina respektive områden och företagen är beredda att satsa på Göteborg. En av orsakerna till att vi nu behöver utöka är att flera av de stora utställarna inte bara kommer tillbaka utan de utökar dessutom sina ytor.

- Förutom att vi låter utställningen växa med fler utställare så kommer det att bli seminarier, whiskyprovning och en aktivitetsyta som blickar mot framtiden.
På första våningen ligger våra nya spännande områden Automationsfabriken – Möjligheterna värld, som nu också har en egen hemsida www.mojligheternsvarld.se och Whiskydestilleriet.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla mötesplatsen och vi har nyligen avslutat en besökarundersökning som gett oss många intressanta förslag på seminarieinnehåll, nya områden och utveckling av mötesplatsen, inte bara till 2012 utan också längre fram i tiden. De som svarade på undersökningen deltog också i en utlottning av en iPad 2.
Vem som blev den lycklige vinnaren ser ni på vår nya Facebook sida (länk till den här)

Har du inte deltagit i undersökningen men har tips och idéer om hur vi kan utveckla mötesplatsen eller innehåll i seminarier, hör av dig till oss! Det är nu du kan påverka!

Vi önskar er alla en riktigt God Jul & Gott Nytt År!

signs

Annonsera i högerkolumn

Annonsera i högerkolumn