Mässan som medium

Kombinationen av flera olika affärsskapande aktiviteter gör mässor till ett medium med unika egenskaper och möjligheter. Mässor är reklam. Mässor är PR. Mässor är försäljning. Mässor ger dig uppmärksamhet och kontakter, bygger ditt varumärke och skapar konkreta affärer och avslut.

Kunden vill kunna se de olika produkterna i sitt sammanhang och direkt se vad de kan tillföra den egna verksamheten. Mässan ger på ett och samma ställe en totalöverblick över det utbud som finns. Här kan kunden direkt jämföra de olika alternativen, snabbt få mer information och svar på sina frågor.

Bara mässor ger dig som utställare personlig kontakt med så många specialintresserade och högmotiverade personer vid ett och samma tillfälle!

Svenska Mässan fortsätter att förstärka mässmediet ytterligare. Genom våra marknadssystem, besökarsystem, bokningssystem, mässutbildningar och utbyggda Internet-tjänster låter vi utställarna dra nytta av den speciella mässkraften också långt före och efter själva mässdagarna.

Svenska Mässan ger dig massor av mervärden

Svenska Mässan är en komplett mäss- och konferensanläggning med starka mervärden. Här finns stora, moderna utställningshallar, flexibla konferenslokaler, restauranger för alla smaker och ett av Nordens största hotell, Gothia Towers. Allt samlat under ett tak – mitt i centrala Göteborg.

Bekvämligheten, effektiviteten och den trevliga stämningen gör Svenska Mässan till en favorit hos allt fler utställare och besökare. Kombinationen av vältrimmad teknik och ledande kompetens bäddar för framgångsrika arrangemang.

Det unika cityläget betyder gångavstånd till det mesta inom nöjen, shopping, sport och kultur. Redan i grannskapet finns attraktioner som nöjesparken Liseberg, upplevelsecentret Universeum och Världskulturmuseet. Läget ger också suveräna kommunikationsmöjligheter och bästa tänkbara tillgänglighet, oavsett om du kommer med egen bil, taxi, flygbuss, spårvagn eller tåg.

Medarrangörer:

Tågoperatörerna

Medarrangörer:

Svenska Taxiförbundet

Medarrangörer:

Medarrangörer:

Svensk kollektivtrafik

Medarrangörer:

SKL

Partners:

Partners:

MAN

Partners:

VDL

Partners:

Scania

Partners:

Mercedes och Setra

Partners:

Karosseriverken

Mediapartners:

ResForum

Mediapartners:

TrafikForum

Mediapartners:

Bussmagasinet

Mediapartners:

TAXIidag

Mediapartners:

Annonsera i högerkolumn

Annonsera i högerkolumn