Välkommen till Nordens viktigaste mötesplats för taxibranschen!

På Persontrafik samlas taxibranschen ledande leverantörer och nyckelpersoner - här diskuteras de bästa lösningarna och de hjärtefrågor som rör alla som är verksamma inom branschen.

Branschens ledande leverantörer inom taxi, buss och spårburen trafik är på plats för att visa upp fordonsnyheter, utrustning och smarta miljölösningar. Ett bredare och intressantare program än någonsin erbjuder över 100 seminarier att välja bland, med en lång rad aktuella debatter, utfrågningar och föreläsningar.

Bakom Persontrafik står bl.a. Svenska Taxiförbundet, Svensk Kollektivtrafik, Sveriges Bussföretag, Sveriges kommuner och landsting och Branschföreningen Tågoperatörerna.

Taxi - Persontrafik 2017

På Persontrafik 2016 hittar du alla gamla taxibekanta i form av leverantörerna till branschen. Mässan utgör ett unikt tillfälle att lära känna kollegor i de tyngre fordonen buss och tåg. En möjlighet som inte bara är en möjlighet utan också kommer att bli en nödvändighet i vardagen för dig som vill vara med och utveckla din verksamhet i ett modernt samhälle. Du hittar alla samlade under samma tak på Svenska Mässan.

De verkliga godbitarna hittar du i det gedigna utbudet av föreläsningar som finns presenterat i seminarieprogrammet. Både utställningen och konferensen bjuder på inspiration och kunskapsutbyte i en fantastisk omfattning.

Som deltagare uppmanar vi dig att noga överväga vilka sessioner du ska välja. De föreläsningar som utgör den verkliga potentialen för taxibranschens framtid återfinns kanske inte alltid i de traditionella föreläsningarna du brukar ta del av. Vi vill gärna peka på taxis roll i kollektivtrafiken och de möjligheter som öppnar sig om samhällsbyggare m.fl. får upp ögonen för hur flexibla transporter kan vara utan användandet av den privata bilen. Taxi spelar en avgörande roll i en sådan framtid.

Taxameter


Ett axplock ur det gedigna seminarieprogrammet:

  • Rimliga regler ger schyssta villkor för branschen
  • Goda exempel på avtal som lett till ökat resande
  • Bättre anropsstyrd trafik
  • Ny lagstiftning för serviceresor
  • Självkörande fordon – nu är de här!
  • Rekrytering och förarcertifiering
  • Utan invandrare stannar kollektivtrafiken

Se hela seminarieprogrammet här >>


Registrera dig till konferensen
eller skriv ut din kostnadsfria entrébiljett till mässan.

Varmt välkommen!

Medarrangörer:

Tågoperatörerna

Medarrangörer:

Svenska Taxiförbundet

Medarrangörer:

Medarrangörer:

Svensk kollektivtrafik

Medarrangörer:

SKL

Partners:

Partners:

MAN

Partners:

VDL

Partners:

Scania

Partners:

Mercedes och Setra

Partners:

Karosseriverken

Mediapartners:

ResForum

Mediapartners:

TrafikForum

Mediapartners:

Bussmagasinet

Mediapartners:

TAXIidag

Mediapartners:

Annonsera i högerkolumn

Annonsera i högerkolumn