Hem

På Persontrafik 2016 visas det senaste bland fordon, teknik, miljö, säkerhet, service m.m. tillsammans med ett högklassigt och unikt seminarieprogram.

Läs mer om mötesplatsen

Vill du se hur det såg ut på Persontrafik 2014, se filmen här

Vi erbjuder ett unikt seminarieprogram som riktar sig till alla som på något sätt är verksamma inom kollektivtrafiken. Programmet kommer att kompletteras och uppdateras kontinuerligt fram till premiärdagen. Så håll gärna koll på de senaste uppdateringarna via hemsidan eller i appen. I programmet hittar du allt från gemensamma och dagsaktuella branschfrågor till framtid och utveckling. Du får lyssna till ledande föreläsare, politiker och branschexperter. Räkna med nya tankar, friska idéer och het debatt. Årets bästa tillfälle till inspiration, ny kunskap och givande möten.
Till seminareiprogrammet>>

Annonsera

Annonsera

Kingsize 300

Kingsize 300

Gothia 300

Gothia 300

Specialerbjudande för dig som ska besöka Svenska Mässans mässor.
Gäller även make/maka/sambo och barn 2-11 år.

Vill du veta mer? Här kan du läsa om erbjudandet.

Svenska Mässans eget hotell, med gångavstånd till allt! På Gothia Towers finner du 1 200 rum. De flesta med en magnifik utsikt över Göteborg.

Boka rum >>

Specialpris på tågresor för dig som ska besöka Svenska Mässan.

 

Resor, boende, transporter, mässor och restauranger ger ett avtryck på omvärlden vi inte kan blunda för. Vi vill ta vårt ansvar och vara med och driva den hållbara utvecklingen framåt.

Arrangörer:
Svenska Mässan Stockholmsmässan

Medarrangörer:
Tågoperatörerna Svenska Taxiförbundet

       Svensk kollektivtrafik SKL

Partners:

   MAN  VDL Scania

Mercedes-Benz och Setra    

Mediapartners:

Bussmagasinet