Hem

Persontrafiks utställare presenterar senaste nytt bland fordon, trafikinformation, biljettsystem, hållplatsmiljöer, IT och tillbehör tillsammans med nya koncept för service och underhåll och mycket annat.
Besöksguide med Utställarlista>>>
Produktnyheter>>>
Produkter>>>
Deals>>>

Kom ihåg att ladda ner Svenska Mässans app – här hittar du all information om Persontrafiks seminarier, utställare och aktiviteter. Appen blir en stor hjälp för dig som besöker mässan.
 Lär mer och ladda ner appen här>>>

Ditt entrékort ger dig fri entré till mässan alla tre dagarna.
Här träffar du utställare och branschkollegor, här får du inspiration och finner nya lösningar.
Skriv ut ditt kostnadsfria entrékort här>>>

Öppettider:
Tisdag 10-17
Onsdag 10-18
Torsdag 10-16

I år är både Skolskjuts- och Färdtjänstdagarna tillbaka på Persontrafik. Det blir två högintressanta dagar, den 19-20 oktober, med var sitt specialanpassat seminarieprogram från onsdag lunch till torsdag lunch. Boka ditt Skolskjuts- och Färdtjänstspass via SKL´s hemsida>>>

Färdtjänstprogrammet hittar du här>>>
Skolskjutsprogrammet hittar du här>>>

Persontrafik erbjuder ett unikt seminarieprogram som riktar sig till alla som är verksamma inom kollektivtrafiken. Du har över 100 programpunkter att välja bland. Allt från dagsaktuella branschfrågor och heta debattämnen till angelägna framtidsfrågor. Med ditt seminariepass har du tillgång till allt.  
Boka ditt seminariepass till specialpris här>>>

En av huvudtalarna på Persontrafikmässan i höst är infrastrukturministern Anna Johansson. Stort intresse riktas förstås till infrastrukturpropositionen som kan komma att presenterades den 6:e oktober och som berör många av branschens allra hetaste frågor>>>

Persontrafik 2016 samlar hela kollektivbranschen för att tillsammans driva utvecklingen framåt och bidra till ett hållbart samhälle. Som den ledande mötesplatsen i Norden erbjuder Persontrafik en unik möjlighet till att nätverka, kompetensutvecklas och hitta de senaste lösningarna. Läs mer om Persontrafik

Läs årets Mässtidning>>>

Bussreseforum - nu parallellt med Persontrafik

Bussreseforum flyttar in på Persontrafikmässan den 20 oktober!

Välkommen till årets upplaga av Bussreseforum - möteskonceptet för alla bussresearrangörer och för dig som kör beställningstrafik.
Arrangör är Sveriges Bussföretag och tidningarna RESFORUM och TRAFIKFORUM.

För mer information klicka här>>>

Branschfesterna i samband med Persontrafik är omtalade. Årets fest lär inte bli något undantag. Ett perfekt tillfälle att umgås med kollegor och leverantörer. Det blir vita dukar, kandelabrar, trerättersmiddag och toppunderhållning. 
Mer information om Branschfesten>>>

FULLBOKAT

Specialerbjudande för dig som ska besöka Svenska Mässans mässor.
Gäller även make/maka/sambo och barn 2-11 år.

Vill du veta mer? Här kan du läsa om erbjudandet.

Svenska Mässans eget hotell, med gångavstånd till allt! På Gothia Towers finner du 1 200 rum. De flesta med en magnifik utsikt över Göteborg.

Boka rum >>

Specialpris på tågresor för dig som ska besöka Svenska Mässan.

 

Resor, boende, transporter, mässor och restauranger ger ett avtryck på omvärlden vi inte kan blunda för. Vi vill ta vårt ansvar och vara med och driva den hållbara utvecklingen framåt.

Arrangörer:
Svenska Mässan Stockholmsmässan

Medarrangörer:
Tågoperatörerna Svenska Taxiförbundet

       Svensk kollektivtrafik SKL

Partners:

   MAN  VDL Scania

Mercedes-Benz och Setra    

Mediapartners:
     

Bussmagasinet