Hem

Tack för tre fantastiska dagar på Persontrafik med fullsatta seminarier och många affärer gjorda på mässgolvet! Nästa mässa arrangeras på Stockholmsmässan den 22-24 oktober 2018.

"Vi har haft mycket besök av både nya och gamla kunder – och sålt en buss direkt här på mässgolvet! Det kommer ta ett tag för oss att bearbeta alla kontakter och skicka ut offerter efter mässan. Persontrafik är en jättebra mötesplats för hela branschen – en happening som inte får missas."
Anna Johansson, säljchef, Evo Bus Sverige AB (Mercedes Benz och Setra)

"Vi är väldigt nöjda och har i år haft fler besökare än någonsin! Vi gör infrastrukturlösningar och tekniska lösningar för taxi och träffar både nya och gamla kunder här. Man ska inte underskatta det personliga mötet – att värna om sina kunder på ett personligt plan är viktigt!"
Lars-Ingvar Johansson, Sales Manager, Finn Frogne

Boka din monter till Persontrafik 22-24 oktober 2018 här>>>

Persontrafik samlar hela kollektivbranschen för att tillsammans driva utvecklingen framåt och bidra till ett hållbart samhälle. Som den ledande mötesplatsen i Norden erbjuder Persontrafik en unik möjlighet till att nätverka, kompetensutvecklas och hitta de senaste lösningarna.

Läs 2016 års Mässtidning>>>

Vill du träffa alla de som på något sätt är involverade i utvecklingen av det kollektiva resandet? Då skall du absolut vara med på Persontrafik 2016. Läs mer>>>

Här bör du vara med – boka monter idag>>> 

Dessa företag ställde ut på  Persontrafik 2016>>>

Se seminarieprogrammet för 2016 här>>>

I år var både Skolskjuts- och Färdtjänstdagarna tillbaka på Persontrafik. Det var två högintressanta dagar, den 19-20 oktober, med var sitt specialanpassat seminarieprogram från onsdag lunch till torsdag lunch. 
SKL´s hemsida>>>
Färdtjänstprogrammet hittar du här>>>
Skolskjutsprogrammet hittar du här>>>

Specialerbjudande för dig som ska besöka Svenska Mässans mässor.
Gäller även make/maka/sambo och barn 2-11 år.

Vill du veta mer? Här kan du läsa om erbjudandet.

Svenska Mässans eget hotell, med gångavstånd till allt! På Gothia Towers finner du 1 200 rum. De flesta med en magnifik utsikt över Göteborg.

Boka rum >>

Specialpris på tågresor för dig som ska besöka Svenska Mässan.

 

Resor, boende, transporter, mässor och restauranger ger ett avtryck på omvärlden vi inte kan blunda för. Vi vill ta vårt ansvar och vara med och driva den hållbara utvecklingen framåt.

Arrangörer:
Svenska Mässan Stockholmsmässan

Medarrangörer:
Tågoperatörerna Svenska Taxiförbundet

       Svensk kollektivtrafik SKL

Partners:

   MAN  VDL Scania

Mercedes-Benz och Setra    

Mediapartners:
     

Bussmagasinet