Hem

Persontrafik erbjuder ett unikt seminarieprogram som riktar sig till alla som är verksamma inom kollektivtrafiken. Du har över 100 programpunkter att välja bland. Allt från dagsaktuella branschfrågor och heta debattämnen till angelägna framtidsfrågor. Med ditt seminariepass har du tillgång till allt.  
Boka ditt seminariepass till specialpris här>>>

En av huvudtalarna på Persontrafikmässan i höst är infrastrukturministern Anna Johansson. Stort intresse riktas förstås till infrastrukturpropositionen som kan komma att presenteras i nära anslutning till mässan och som berör många av branschens allra hetaste frågor>>>

Branschfesterna i samband med Persontrafik är omtalade. Årets fest lär inte bli något undantag. Ett perfekt tillfälle att umgås med kollegor och leverantörer. Det blir vita dukar, kandelabrar, trerättersmiddag och toppunderhållning. 
Köp din biljett här>>>

I år är både Skolskjuts- och Färdtjänstdagarna tillbaka på Persontrafik. Det blir två högintressanta dagar, den 19-20 oktober, med var sitt specialanpassat seminarieprogram från onsdag lunch till torsdag lunch. 
Boka ditt Skolskjuts- och Färdtjänstspass via
SKL´s hemsida>>>

.
Persontrafiks utställare presenterar senaste nytt bland fordon, trafikinformation, biljettsystem, hållplatsmiljöer, IT och tillbehör tillsammans med nya koncept för service och underhåll och mycket annat.
Besöksguide med Utställarlista>>>

.
Ditt entrékort ger dig fri entré till mässan alla tre dagarna.
Här träffar du utställare och branschkollegor, här får du
 inspiration och finner nya lösningar.
Skriv ut ditt kostnadsfria entrékort här>>>

 

På Persontrafik 2016 visas det senaste bland fordon, teknik, miljö, säkerhet, service m.m. tillsammans med ett högklassigt och unikt seminarieprogram.
Läs mer om mässan
Besöksguide med Utställarlista
Persontrafiks app

 

Kom ihåg att ladda ner Svenska Mässans app – här hittar du all information om Persontrafiks seminarier, utställare och aktiviteter. Appen blir en stor hjälp för dig som besöker mässan.
 Lär mer och ladda ner appen här>>>

Persontrafik är den självklara mötesplatsen för den Nordiska kollektivtrafikens alla aktörer. Här sätts fokus på utveckling, samarbete, miljö, service och inte minst kollektivtrafikens bidrag till en hållbar stadsutveckling.

Här bör du vara med – boka monter idag>>> 

Specialerbjudande för dig som ska besöka Svenska Mässans mässor.
Gäller även make/maka/sambo och barn 2-11 år.

Vill du veta mer? Här kan du läsa om erbjudandet.

Svenska Mässans eget hotell, med gångavstånd till allt! På Gothia Towers finner du 1 200 rum. De flesta med en magnifik utsikt över Göteborg.

Boka rum >>

Specialpris på tågresor för dig som ska besöka Svenska Mässan.

 

Resor, boende, transporter, mässor och restauranger ger ett avtryck på omvärlden vi inte kan blunda för. Vi vill ta vårt ansvar och vara med och driva den hållbara utvecklingen framåt.

Arrangörer:
Svenska Mässan Stockholmsmässan

Medarrangörer:
Tågoperatörerna Svenska Taxiförbundet

       Svensk kollektivtrafik SKL

Partners:

   MAN  VDL Scania

Mercedes-Benz och Setra    

Mediapartners:
     

Bussmagasinet