Industridagen

Svenska Mässans bilder från Industridagens första dag.

Västsvenska Handelskammarens bilder från Industridagens andra dag.

I anslutning till Industridagen 2013 den 14 oktober arrangeras Möjligheternas Värld, ett projekt som agerar arena där skola och näringliv möts. Från idé till färdig produkt och produktion är temat när niondeklassare workshoppar live!

Den 15 oktober bjuder för första gången några av Göteborgs storföretag in till exklusiva företagsresor. Alla med det gemensamma målet att kraftsamla för en fortsatt stark svensk industri.

Ett samtal om svensk industris konkurrenskraft och den politik som krävs för att stärka den. Med bland andra: Jan Björklund, Cecilia Fahlberg och Åsa Severed. Moderator: Kajsa Dahlsten, Västsvenska Handelskamamren

En gemensam plattform för och om framtidens industri, med skribenter från de engagerade företagen, facken, arbetsgivarförbunden och andra framträdande personer som verkar för industrins utveckling.

Det är temat på Industridagen 2013. Lyssna till beslutsfattarna inom politik och näringsliv, träffa morgondagens industriarbetare och ta chansen att möta upp den svenska industrin. På plats i Göteborg.
Läs hela programmet här

Industridagen 2013 samlar toppnamn inom politik, näringsliv och akademi till en gemensam mötesplats på Svenska Mässan. Anmälan är nu stängd.

Resepartner:

Möbelleverantör