Automässan

Tack för förtroendet,

gamla och nya utställare för att ni gillar Automässan och
redan säkerställt ert deltagande 2017.

Ni som ännu inte bokat, hör gärna av er!

Vi skulle vara stolta över att även få presentera ditt företag på den viktigaste och mest betydelsefulla mötesplatsen i Sverige och övriga Norden för fordons- och verkstadsbranschens service- och eftermarknad.

Välkommen att medverka!

Se vilka kolleger/företag som säkrat sin position.
Utställarlista Automässan 2017

Möten + affärer = Automässan

Ingen annan mötesplats i Norden samlar 7 000 företag och 17 000 specialister verksamma inom motorbranschens service- och eftermarknad.

Ingen annan mötesplats i Norden ger er möjlighet att träffa lika många verkstadschefer, servicemarknadschefer, mekaniker, reparatörer, plåtslagare, lackerare, reservdelsspecialister och andra nyckelpersoner i beslutsfattande ställning.

På Automässan möts branschens ledande aktörer för att uppleva nyheterna, trenderna och hitta verktygen som inspirerar till vinnande affärer.

Specialerbjudande för dig som ska besöka Svenska Mässans mässor.
Gäller även make/maka/sambo och barn 2-11 år.

Vill du veta mer? Här kan du läsa om erbjudandet.

Svenska Mässans eget hotell, med gångavstånd till allt! På Gothia Towers finner du 1 200 rum. De flesta med en magnifik utsikt över Göteborg.

Boka rum >>

Specialpris på tågresor för dig som ska besöka Svenska Mässan.

 

Som första mötesplats i Norden med kongress-, hotell- och mötesverksamhet i storleksklassen större, har Svenska Mässan och Gothia Towers blivit certifierade enligt hållbarhetsstandarden ISO 20121.

Automässan 2017 arrangeras av FVU (Fordonsverkstadsutrustarna) och SBF (Sveriges Bildelsgrossisters Förening) i samarbete med MRF (Motorbranschens Riksförbund), MAF (Motorbranschens Arbetsgivarförbund) och DRF (Däckspecialisternas Riksförbund). Operativ arrangör: Svenska Mässan.

FVUSBFMRFMAFDRFSvenska Mässan