Vi gör mässor och mötesplatser för moderna människor

Vi är Nordens största arrangör av mässor, events och konferenser, vilka alla gör det möjligt för dig att göra personliga affärer, skapa nya relationer och hitta framtidens produkter, tjänster och lösningar.


Vår mässportfölj är mångfacetterad och består av allt från stora mässor med 100 000 besökare till små och nischade mötesplatser med 150 deltagare. Gemensamt för alla är att de tillför passion, kunskap, nya insikter och kontakter som gör skillnad både privat och i yrkeslivet. Hos oss sker möten som förflyttar branscher framåt och öppnar möjligheter för såväl nytänkande som nyskapande.

Vi arrangerar ett 30-tal mässor som är våra egna varumärken, t ex Elfack, EuroHorse, Scanpack och Båtmässan, men också andra uppdragsmässor som vi anordnar tillsammans med en extern arrangör. Vi har spjutspetskompetens inom mässor och möten, är engagerade, innovativa och modiga.
Vår ambition är att vara våra kunders mest affärsskapande partner. 
 
Välkommen till oss – som besökare, utställare, arrangör eller journalist/bloggare!

Tillsammans skapar vi mänsklig magi.


 

Om Svenska Mässan-koncernen
Svenska Mässan koncernen drivs i stiftelseform och är en av norra Europas största integrerade mötesplatser med ett unikt cityläge i centrala Göteborg. Svenska Mässan har visionen att bli Europas mest attraktiva mötesplats genom att erbjuda den bästa helhetsupplevelsen. Koncernen arbetar framgångsrikt med mässor och möten, hotell, restaurang och underhållning. Varje år välkomnar vi cirka 1,8 miljoner besökare till vår mötesplats. Svenska Mässans huvuduppdrag är att främja näringslivet och årligen genererar koncernen drygt 2,7 miljarder kronor i besöksnäringseffekter till Göteborg.