Rekord redan innan En Öl & Whiskymässa öppnat

2017-02-17

På fredag den 24 mars öppnas portarna till En Öl & Whiskymässa i Göteborg. Mässan har växt för varje år och 2017 är ytan fyrdubblad jämfört med starten 2013.
– Vi har 160 klara utställare på över 16 000 kvm yta. Det betyder att vi kommer att slå ett nytt besöksrekord med över 22 000 besökare under två dagar, säger Stanley Wong från Svenska Dryckesmässor och mässansvarig.

En Öl & Whiskymässa går mot nya rekord
Öltrenden fortsätter och mässans ökning av utställare består främst av bryggerier och ölimportörer.  Mässan har blivit en viktig mötesplats för bryggerierna och kan i år stolt presentera 30 nya bryggerier.
En nyhet i år är att En Öl & Whiskymässa har valt att lyfta fram landet Belgien.
– Vi har bjudit in Visit Belgien och Belgoklubben som tillsammans med belgiska ölprofiler kommer att ha en egen Belgien-yta på mässan, säger Stanley.
Här får besökarna upptäcka belgisk öl och mat, och bland annat lära sig kombinera choklad och öl. Även det övriga programmet för de separata provningarna är fyllt med specifika Belgien-provningar.

Mässans matutbud ökar också i år och ger besökarna fler matalternativ under deras besök. Den populära Amerikanska buffén är tillbaka, en hamburgerrestaurang öppnas upp med högrevsburgare och så klart mässans mindre serveringar på mässgolvet. ”Gothia Towers fasta restauranger är självklart också öppna under helgen”, säger Stanley.

- Det finns fortfarande biljetter kvar på fredagen och varför inte avsluta veckan på mässan med några goda vänner och få massor av inspiration och tips från vår kunniga utställare, avslutar Stanley.

En Öl & Whiskymässa arrangeras 24-25 mars på Svenska Mässan.
Köp din biljett här >>>

Läs mer om arrangemanget: www.olochwhiskymassa.se

Genom att prenumerera på nyheter från Svenska Mässan riskerar du aldrig att missa någonting viktigt.