Göteborg Vin & Deli – en mötesplats för vin- och delikatessälskare

2017-04-09

Den 21-22 april är Göteborgs stora vin- och delikatessmässa tillbaka för tredje året i rad. Mässan har blivit en klar favorit hos vinälskare. Här får du som besökare möjlighet att träffa producenter, sommelier, importörer och andra kunniga vinrepresentanter från hela världen.

Göteborg Vin & Deli är tillbaka på Svenska Mässan.
– Vi har sett ett ökat intresse från utställarna, många vinbolag ser mässan som ett bra fönster ut mot Västsverige och Göteborg”, säger Stanley Wong, mässansvarig på Svenska Dryckesmässor.
Förutom vinbolagen samlar mässan utställare med både andra spritdrycker och passande delikatesser såsom chark, ost, oliver, choklad, lakrits.

Årets stora nyhet är bartendertävlingen Årets bartender. Tävlingen pågår under två dagar och vinnaren blir utsedd till Sveriges bästa bartender 2017. Här gör några av Sveriges bartenderelit upp om titeln och prestationerna bedöms av en meriterad jury bestående av kända svenska dryckesprofiler.
– Här får besökarna chansen att uppleva deras häftiga presentationer live på plats och även besöka cocktailmässan som äger rum i anslutning till tävlingen. Det här blir ett unikt och roligt event för besökarna, säger Stanley.

Förutom årets bartendertävling så koras även Sveriges bästa pizzabagare.
Tävlingen pågår under lördagen och heter Pizza Master Cup. Det är ett samarbete med Sveriges pizzaförening och svenska pizzabagarelandslaget. Detta är en av tre deltävlingar i Sverige och vinnaren får representera Sverige i Pizza-VM i Italien.

Göteborg Vin & Deli arrangeras 21-22 april på Svenska Mässan.
Köp din biljett här >>>

Läs mer om arrangemanget: www.vinochdeli.se

Genom att prenumerera på nyheter från Svenska Mässan riskerar du aldrig att missa någonting viktigt.