Mässor och möten som skapar och formar din framtid

Kom till oss, få färsk inspiration, ta del av de senaste nyheterna och av produkter och tjänster som får dig att känna ”det här är framtiden redan nu”. Vi skapar mässor, konferenser och mötesplatser där människor med samma professionalitet, engagemang, intresse och nyfikenhet strålar samman. Då uppstår magiska möten, varaktiga minnen och lönsamma affärer.

 

Vi skapar personliga möten som ger affärsmöjligheter.
Varje mässa är en mötesplats för tusen och åter tusen människor från samma bransch och med samma intresse. Alla är de på jakt efter de senaste nyheterna, efter färsk inspiration och efter produkter och tjänster som får dig att känna ”det här är framtiden redan nu”.

Kort sagt: våra mötesplatser gör skillnad!
Våra mässor skapar också möten mellan människor och dessa möten leder ofta till att du gör en god affär. De kittlande nyheterna och de goda affärerna lockar varje år över en miljon besökare till våra mässor. Kom du också om du vill:

• Se och uppleva nya produkter
• Skapa nya kontakter - och återse bekanta
• Få användbar inspiration
• Göra kloka och personliga affärer
• Få veta och se det senaste inom din bransch eller ditt intresse
• Få uppleva hela branschens utbud med alla dina fem sinnen
• Kunskapsöverföring i framkant

Vilka mässor fångar ditt intresse? Hos oss hittar du Nordens bredaste utbud av mässor. Vissa vänder sig till allmänheten, medan andra är branschspecifika fackmässor.

Vi är Nordens största och ledande arrangör av mässor, event och konferenser med fokus på att skapa nya och bättre affärer genom personliga och gränsöverskridande möten. Mässportföljen, som är i ständig utveckling, består av ett 30-tal egna varumärken som t ex Elfack, EuroHorse, Scanpack, Båtmässan och Bokmässan, jämte uppdragsmässor i ett brett spektrum av branscher. Vår ambition är att vara våra kunders mest affärsskapande partner.

 

Välkommen att uppleva framtiden redan nu – på Svenska Mässan, Nordens ledande mötesplats!

Vi ses!

Till kalendern